Jobba hos oss

Vi är en trygg arbetsgivare för dig som vill jobba med tandvård och göra skillnad för folkhälsan. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Vi har flera karriärmöjligheter och forum att bidra till din egen och vår utveckling.

På Folktandvården arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Du har många kollegor inom alla yrkeskategorier: tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor och kan arbeta på flera kliniker i Uppsala län.

Hos oss har du varierande arbetsuppgifter och kan utvecklas inom flera områden. Ihop med vår satsning på forskning och utveckling och vårt eget utvecklingsprogram för framtida ledare har du många vägar att välja. Vi har ett brett utbildningsprogram som bidrar till din utveckling inom Folktandvården.

– Tänder är livskvalitet. Som tandläkare kan jag göra stor skillnad.

Deema Marroush, tandläkare Folktandvården Seminariet
Glad kvinnlig personal

Våra lediga jobb

Här hittar du alla våra lediga jobb. Kom in och se om vi har just den tjänst du söker i Uppsala län. Vi har ofta lediga jobb för dig som är tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska.
Glad personal

Praktik i Uppsala

Studerar du tandvård? Eller har du en examen inom tandvård från annat land? Då kan du söka praktik som tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare hos oss på Folktandvården.
Glad personal tillsamans

Våra förmåner

Välkommen till en förmånlig arbetsplats! Hos oss erbjuds du ett av Sveriges bästa kollektivavtal, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, löneväxling och framförallt en god arbetsmiljö.
Glad tandhygienist och arbetsledare

Kompetensutveckling och karriär

Hos Folktandvården trivs du som tycker om att utvecklas och arbeta i en organisation med mycket hög kompetens. Du blir en del av ett trevligt arbetsklimat och stort engagemang för folkhälsan.

Vi har plats för dig som vill jobba för folkhälsa

Uppsala län är en av Sveriges mest dynamiska regioner. Här finns storstadspuls och småstadsidyll. Här finns det öppna havet och den lugna landsorten.
Folktandvården har kliniker i hela länet, samtliga modernt utrustade och med kunniga, rutinerade medarbetare.

Se alla våra lediga jobb eller prenumerera på lediga jobb så får du snabbt reda på om ditt drömjobb kommer ut.

 

Karta över Uppsala län med alla orter där folktandvården finns.