Samordnare Fastighetsdokumentation

Sista ansökningsdag 2024-07-31
Arbetsplats Teknikavdelningen
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU22/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Om arbetsgivaren - Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 500 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset.
Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Om tjänsten

I rollen som Samordnare Fastighetsdokumentation kommer du att ansvara för förvaltningens fastighetsdokumentation:

  • Utleverans av rätt underlag och ritningar till uppstartade projekt.
  • Kvalitetssäkring och arkivering av inlevererade underlag och ritningar från avslutade projekt.
  • Nära samarbete med teknikspecialister och fastighetsförvaltare för att ta fram relevanta underlag i olika utredningar och som underlag för hyresdebitering.

Till din hjälp och för merparten av det operativa arbetet har du en inarbetad och kompetent grupp upphandlade konsulter. Du kommer att ansvara för att leda och prioritera och följa upp dessa konsulters arbete och att stötta konsulterna i kommunikationen med övriga verksamheten. Så att arbetet fungerar så smidigt, effektivt och friktionsfritt som möjlig,
Du skall också aktivt leda kravställningen inom fastighetsdokumentation och driva utvecklingen inom området tillsammans med respektive systemförvaltare. Du tillhör Teknikavdelningen som består av 18 medarbetare med olika specialistkompetenser inom fastighetsteknik, dokumentation och vårdfunktionsplanering. Du blir en del av en unik grupp engagerade medarbetare som präglas av ett tätt samarbete och god stämning.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsdokumentation och digital dokumentation. Har du erfarenhet av BIM, CAD och Revit och digitala dokumentationssystem såsom MasterConcept och IBinder är det meriterande, likaså om du har för tjänsten relevant utbildning på högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd.
Som person är du kommunikativ, tydlig och noggrann. Du trivs med många kontaktytor såväl internt som externt och har ett pedagogiskt förhållningssätt i kommunikationen med andra. Vidare är du strukturerad, ordningsam och tycker om att verka för ett ständigt förbättringsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav:

  • Erfarenhet inom fastighetsdokumentation.
  • Kunskaper om CAD och Revit.
  • Ordningsam, tydlig och drivande
  • God svenska i tal och skrift
  • Mycket god datorvana.

Meriterande

  • Erfarenhet av BIM och Erfarenhet av digitala dokumentationssystem
  • Relevant utbildning på högskolenivå.

 

Övrig information

Du är placerad vid Akademiska sjukhuset. Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här! https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8
Och läs om våra förmåner här! https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.
Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Searchskonsult Björn Sweno på Capto HR på 0734-443040.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service