Kommande evenemang

Vill du tävla i en film- eller danstävling, höra en författare berätta om sitt författarskap eller se konst i Region Uppsala? Håll koll på den här sidan för att se alla våra kommande evenemang inom film, teater, dans, litteratur och konst under 2022.

Hand noterar med penna i skrivblock.

Kurs i kreativt skrivande

Den 20 oktober 2022 har bibliotekspersonal i Uppsala län möjlighet att delta i en skrivkurs tillsammans med Kerstin Önnebo.
Litet foto av stenstrand och sjö

Webbinarie: Duved Framtid/Duvedsmodellen

Klockan 8.30-9.30 den 20 oktober ger bland annat Björn Hellström och Helen Olauson ett inspirationssamtal om Duvedsmodellen, en modell för framtidens samhällsutveckling.
Bild på man med grå rock och plommonlila tröja

Litteraturkarusellen med Åke Smedberg

Välkommen på författarbesök med författare Åke Smedsberg. 8 olika tillfällen och platser mellan 20 september-9 november.
Kvinna sitter vid fönster med hakan i handen

Litteraturkarusellen med Joanna Rubin Dranger

Välkommen på författarbesök med författare Joanna Rubin Dranger. 7 olika tillfällen och platser mellan 28 september-28 november.
Skiss av svart stadssiluett mot orange bakgrund

Webbinarie: Den barnkonventionella lekplatsen i Bergslagen

Klockan 8.30-9.30 den 17 november är du välkommen på inspirationssamtal med projektledare och konstnär Jelena Rundqvist och konstnär Jenny Berntsson.
Focus filmfestival för dig som är 16-25 år och bor u Uppsala län.

Focus filmfestival

Focus är en regional filmfestival för ung film.
Skiss av svart stadssiluett på orange bakgrund

Webbinarie: Konst i det offentliga och semi-offentliga rummet

Klockan 8.30-9.30 den 8 december håller vi höstens sista frukostsamtal för att prata om konstens roll och potential i våra gestaltade livsmiljöer.