Skicka in din film till Focus filmfestival

2021-06-29

Nu öppnar vi upp anmälan för att delta i årets Focus filmfestival. Den är till för dig mellan 16 och 26 år som gillar att göra film. Anmäl dig och skicka in din film senast 20 augusti.

Focus är en av landets nitton regionala filmfestivaler för ung film och är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan, SM i ung film. Du som är mellan 16-26 år och tillhör Uppsala län kan delta. 

Lämna ditt bidrag senast 20 augusti

Här i Uppsala län vill vi uppmuntra dig som är intresserad av att göra film att delta i Focusfestivalen. Eller har du redan gjort en film som du vill skicka in? Filmen som du skickar in ska vara producerad 2020 eller 2021. Har du ingen film på lager, passa på att göra din film i sommar! Senast den 20 augusti vill vi ha ditt bidrag. En jury går sedan igenom alla filmer och utser vinnare i två olika åldersklasser. Under festivalen 31 augusti får vi se vinnarna. 

Du kan göra en film i den genre som passar dig - det kan vara en dokumentär, en animation, drama, thriller, komedi eller annan typ av film. 

Focusfestivalen 2021

Läs mer och anmäl dig här!

Kontakt

Louise Bown

Verksamhetsutvecklare film