Föreläsning för länets konstnärer om prissättning och offerering

2021-03-01

Region Uppsala och Konstnärscentrum öst i samarbete bjuder in länets professionella konstnärer till den digitala föreläsningen Prissättning och offerering med Peter Gahnström från Transit kulturinkubator. Föreläsningen är kostnadsfri och äger rum den 15 mars med start klockan 16.

Varför är det viktigt med en offert och vad bör den innehålla? Och varför räcker det inte att bara prata med uppdragsgivaren över telefon?

Under föreläsningen går Peter igenom offert som avtal, syfte, resultat, rätten till materialet, 50/50 principen, häv av offert, avbokning och giltighetstid. I offerten ska naturligtvis priset finnas med - totalen och ibland priset på delmoment.

Men hur värderar man sitt arbete eller ett konstverk?

Peter presenterar några olika metoder för att värdera sin tid och kompetens och går igenom begrepp som paketpris, rabatter, olika kostnader för olika moment. Som avslutning blir det en övning i vad just du kostar.

Hela presentationen kommer skickas ut till deltagarna efter föreläsningen. Föreläsningen spelas inte in. Vi använder Zoom och du får en länk skickad till den e-postadress du uppger när du anmäler dig.

Anmäl dig till föreläsningen Prissättning och offerering den 15 mars kl. 16.00-18.00.

Kontakt

Eira Ekenstaf

Verksamhetsutvecklare konst