Infoträff med konstdepartementet

2021-08-23

Den 7 september arrangerar Region Uppsala i samarbete med Konstdepartementet en infoträff för skolor och kultursamordnare om Konstdepartementet som bokningsplattform för konstnärligt skapande workshops.

Konstdepartementet är en digital plattform för bokning av
konstworkshops, genomförda av professionella konstnärer för skolan. Vid träffen får du en introduktion och vi presenterar nya färska konstprojekt av Uppsalakonstnärer som erbjuder skapande workshops genom Konstdepartementet.se. 

Du får veta mer om Konstdepartementet och hur du kan använda dig av plattformen för att hitta och boka workshops med professionella konstnärer som kan kombineras med andra teoretiska ämnen i skolan för barn och unga från åk 1 till och med gymnasiet.

Välj mellan två tillfällen:

  • 7 september klockan 10 - 10.45
  • 7 september klockan 15 - 15.45

Konstdepartementet vill ge elever i skolan medskapande möten med professionella konstnärer. Vi tror på styrkan i att nå kunskap genom konstnärliga processer, och erbjuder workshops inom hela
bild- och formområdet.

Presentationen hålls av processledare Camilla Eltell och är ett digitalt möte över zoom. Vi skickar en zoom-länk till din e-post 1 timme innan start.

Workshop med Konstdepartmentet 7 september.

Anmäl dig före 3 september här!

Kontakt

Eira Ekenstaf

Verksamhetsutvecklare konst