Beställ material från Språknätet

Du som arbetar på bibliotek, inom barnhälsovården, som logoped, på familjecentral eller öppna förskolan kan beställa material från formuläret nedan. Det går också bra att skriva ut material själv.

Affischer och flyer för egen utskrift

Skriv ut härifrån!

 

Tänk på det här innan du beställer

Du som arbetar på bibliotek

Gör en inventering i din kommun innan du beställer så att ni vet vad som behövs för en längre tid framöver. Gör sedan en beställning via formuläret. Om det är möjligt så ska kommunbibliotek också förse barnavårdscentral, barnhälsovård, öppna förskolan och familjecentralen i kommunen med material.

Du som arbetar inom barnhälsovården

Det är i första hand biblioteket i din kommun som ska förse barnhälsovård (BHV) och barnavårdscentral (BVC) med material om ni har kommit överens om det. I de fall det inte finns en överenskommelse kan BHV och BVC själva beställa material via formuläret.

Du som är logoped

Du kan beställa material via formuläret.

Du som arbetar på familjecentral och öppna förskolan

Det är i första hand biblioteket i din kommun som ska förse familjecentral och öppna förskolan med material om ni har kommit överens om det.  I de fall det inte finns en överenskommelse kan  familjecentral och öppna förskolan själva beställa material via formuläret.

När skickas materialet ut?

En samordning sker inom länet och beställningar skickas ut tre gånger per år, i slutet av månaderna januari, april och september.

Beställ Språknätets material

Information om personuppgiftshantering

Kontakt

Eva Norrbelius Coleman

Verksamhetsutvecklare bibliotek